Adresă: Str. Ermil Pangratti nr. 30A, sector 1, Bucuresti
An înființare:

2005

Activități
Specializări
Tehnologii
Aplicabilitate
Profil companie (scop și componente)

Audatex este singurul furnizor care promovează şi susţine în mod activ soluţii pentru a satisface această cerere la nivel global. Ne concentrăm pe creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor şi pe optimizarea eficienţei procesului de evaluare a daunelor auto prin adaptarea la pieţele locale a celor mai bune practici utilizate la nivel global.

Produse companie

AudaNet: Construit pe tehnologii dovedite și utilizat cu succes în întreaga lume, AudaNet este generația următoare și revendicările inovatoare și automate și platforma de estimare a coliziunilor, oferind o soluție inteligentă și fără probleme producătorilor de automobile, reparatorilor, asigurătorilor și proprietarilor de mașini.

Valuation: Este un instrument bazat pe web, destinat să accelereze evaluarea vehiculelor și să o facă pe baza serii de sasiu dată sau a datelor introduse manual de către utilizator. Acesta constă într-un algoritm matematic care agregă informații complexe care calculează valorile datelor de pe piață utilizând prețul mașinii noi, echipamentul opțional pentru mașină, kilometrajul mașinii și prețurile curente ale vehiculelor similare vândute la data evaluării. Atât valoarea de piață nouă cât și cea actuală pot fi returnate.

Digidentity: Certificat eIDAS. Semnături electronice pe contracte, contracte de muncă, contracte de cumpărare, contracte de leasing, testamente, oferte, politici, planuri de construcție și alte documente nu mai trebuie să fie scrise pe hârtie.

 

Valoare adăugată
Domenii
Obiective, domenii și forme de cooperare

Audatex, împreună cu celelalte companii Solera, poate oferi acum servicii partajate și consultanță pentru industria daunelor. Această abordare unică a pieței se concentrează pe optimizarea satisfacției clienților și pe îmbunătățirea eficienței procesului de gestionare a daunelor. Permite  scurtarea timpilor de procesare, reducând cheltuielile de ajustare a pierderilor și îmbunătățind controlul.

Toate produsele și serviciile noastre sunt susținute de cei mai experimentați profesioniști din industrie. Aplicăm practicile dovedite ale managementului total al calității Six Sigma și analiza riguroasă a datelor atât pentru procesele noastre interne, cât și pentru dezvoltarea de soluții personalizate pentru clienții noștri.

Certificări
Piețe de desfacere

Worldwide