Adresă: Strada Macului nr. 19-21, Cluj Napoca, județ Cluj, România
Telefon: 

+40 364 404 454

An înființare: 2004
Activități
Specializări
Tehnologii
Aplicabilitate
Profil companie (scop și componente)

COD CAEN 6201- Realizare soft la comanda

Cu 14 ani experientă în dezvoltarea de aplicații pentru piață B2B din România şi 5 ani de

creştere accelerată a cifrei de afaceri, LIFE IS HARD S.A. este prima companie românească

de software listată la Bursă de Valori Bucureşti – piaţa AeRo.

Rezultatele companiei au fost confirmate și de prezenţa succesiva, în topurile Deloitte CE

Technology Fast 50 şi în Top Deloitte FAST 500 EMEA.

 

Produse companie

Cele mai relevante produse de InsureTech sunt:

24BROKER.ro este o soluție complexa, ce supervizează și automatizează toate etapele din procesul de vânzare al unei asigurări, din faza de ofertare/ comparare / emitere pana la încasarea primelor și ratelor, reînnoirea polițelor, decontarea cu asiguratorii. Aplicația acoperă întreg spectrul de gestionare al unui business în intermedierea de asigurări, de la un simplu consultant pana la brokeri cu o forța proprie de vânzări. Comparatoarele de produse de asigurare sunt și ele prezente în platforma. Aplicația 24Broker a fost prima platforma care a întrunit încă de la început cerințele ASF impuse de norma 6 din 2015 .

Platforma 24Broker.ro permite de asemenea, printr-un CRM destinat activității de broker în asigurări, gestionarea clienților, potențialilor clienți, ledurilor, urmărește activitatea consultanților, ofertele, generează contractele de mandat, gestionează polițele de asigurare, ratele, scadentele, primele colectate, primele virate către societăți, Notifica și avizează societățile de asigurări cu privire la primele încasate de brokeri, notifica clienți cu privire la expirarea polițelor etc.

Fiind cea mai utilizata aplicație din țara, 24Broker.ro are câteva cifre de referința și anume:

– Peste 100 brokeri care utilizeaza 24Broker.ro

– Peste 20.000 de agenti care folosesc zilnic aplicatia

– Peste 350.000 de polite emise lunar prin 24Broker.ro

– 56% din disponibilul de prime intermediate de brokerii din Romania

– 10 ani de experienta in domeniu

– în 2017 prin intermediul aplicației brokerii au gestionat un portofoliu de 680.000 Euro prime subscrise 

24Claims.ro

Platforma de management al dosarelor de dauna. Se integrează în call-center, dispune de o aplicație mobila prin care agenții constatatori pot transfera direct de pe teren pozele în dosar-ul digital de dauna. De asemenea clientul tot printr-o aplicație mobila dedicata lui, poate anunță eveniment-ul, i se deschide automat dosarul de dauna și i se trimite mașina de asistenta dacă este nevoie și are acest serviciu contractat.

24Insurance.ro

Platforma de bancassurance prin care băncile pot vinde produse de asigurare, isi pot automatiza procesul de emitere de produse de asigurare asociate produselor bancare. Platforma se integrează cu sistemul de “CoreBanking” pentru automatizarea transferului fluxurilor de date implicate in procesul de emitere și evidenta. De asemenea platforma se integrează prin intermediul unor servicii web cu 11 asigurători majori prezenți în România, astfel încât în platforma sunt disponibile spre ofertare și emitere în timp real peste 100 de produse de asigurare.

24Drive.ro

Aplicație de telematica, prin care se urmărește comportamentul șoferului la volan, cu scopul de a i se oferi un produs de asigurare personalizat pe stilul în care conduce și riscurile la care se expune în funcție de stil de conducere, segmentul de drum pe care circula, comportament în trafic etc. Soluția este facila, plug-and-play, soferul nefiind nevoit sa se deplaseze la un service pentru montarea device-ului de telematica.

Alte produse: OKEY.ro, Medxline.ro, Donez450.ro, 24Auction.ro, CityParking.io CityHealth.io

Servicii oferite

Servicii de Cloud Computing, Solutii digitale Solutii de IoT, Solutii de IoT industriale

Referințe

Dezvoltare de aplicații și soluții pentru industria Asigurarilor si Bancara, Infrastructura de managementul Serviciilor,  Dezvoltare de aplicații Mobile, Dezvoltare de aplicații si soluții Smart City, Migrare de date în cloud, Modelare, automatizare și instrumentare de procese de business.

Valoare adăugată
Domenii
Obiective, domenii și forme de cooperare

– Parteneriate cu societăți de asigurare pentru dezvoltarea de prototipuri sau soluții complexe de digitizare: telematics, usage based insurance, predictive analysis, claim management

– Parteneriate cu bănci, societăți de asigurare sau alte instituții financiare care isi doresc sa-și digitizeze și automatizeze procesele prin intermediul unor soluții IT

– Parteneriate cu companii cu care sa dezvoltam soluții inovatoare prin atragerea de Fonduri Europene

– Parteneriate cu Universități pentru cercetare aplicata în: Telematics, Inteligenta Artificiala, Deep Learning

– Parteneriate cu companii (bănci / societăți de asigurări) care nu dispun de suficiente resurse specializate pentru dezvoltarea propriilor proiecte IT

Certificări

ISO 9001 / 2015 ISO 27001 /2013

Piețe de desfacere

România