Adresă: Strada Coltea nr. 3, ap. 1, sector 3, Bucuresti, România, cod postal 030244
Telefon:

+4 0729833111

An înființare: 2006
Activități
Specializări
Tehnologii
Aplicabilitate
Profil companie (scop și componente)

TGS Software este o companie de software matură și capabilă care oferă soluții IT personalizate pentru sectorul financiar, cu accent pe bănci și instituții financiare nebancare.

Oferim o combinație flexibilă și calificată de performanță, fiabilitate și rentabilitate.

 Soluțiile noastre răspund cerințelor afacerilor moderne: Securitatea datelor, Business Intelligence, Portaluri, eContent și CRM.

Valorile noastre fundamentale sunt: comunicare, simplitate, feedback, curaj și respect.

Produse companie

BI PRO Modul Raportări Ajută la extragerea, procesarea, consolidarea și analiza datelor din sistemul CORE (și eventuale sisteme adiacente), dar și la generare Raportărilor Statutare* (statistice, prudențiale, referitoare la spălarea banilor, de management), în conformitate cu cerințele Băncii Naționale a României, Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Modulul AML este o soluție software bancar modulară, care integrează și optimizează procesele și fluxurile bancare și nebancare, precum și operațiunile și activitățile financiare bancare. Sistemul identifică și captează tipologia spălării banilor pentru a-și spori capacitatea de a detecta și preveni evenimente similare.

Gestionarea imprumuturilor – prin acest modul pot fi gestionate toate evenimentele care apar în timpul unui contract de credit. Beneficiile acestui modul sunt: flexibilitatea, capacitatea de a configura cu ușurință produse noi, documentele care fac parte din dosarul de credit asociat unui contract.

Modulul de contabilitate (GL) – Modulul contabil este conceput pentru a automatiza operațiunile de contabilitate generală, oferind flexibilitate și utilitate companiilor mici și mijlocii și companiilor mari complexe (cu multe sucursale și puncte de lucru, diverse valute).

Modulul client (CRM) – Acest modul se ocupă cu stocarea și gestionarea informațiilor despre clienți

Cash-flow – Rolul acestui modul este de a oferi utilizatorului o imagine de ansamblu a mișcărilor financiare probabile din perioada următoare, pe baza datelor extrase din sistem, precum și a celor introduse în modul.

TransferNow HR/Salarizare – asigură monitorizarea și documentarea procesului de plată a salariilor lucrătorilor, astfel încât angajatorii să se angajeze sistematic și în timp util pentru procesul de plată a salariilor.

Servicii oferite

TGS Software provides the following services:software development: project management, analysis, design, testing, QA, requirements, specifications, documentation, maintaining.

Referințe

COOPID – Cooperative System for Digital Identity Management -our project is in line with the overall objective of the Competitiveness Operational Program, which aims to contribute to the global objective of the Partnership Agreement by supporting RDI and ICT for Competitiveness and Development

CoopId aims to create a collaborative system between banks, traders, and public authorities which offers new services to individual users (either as online shoppers or as taxpayers to state and local budgets) and to simplify online platform access.

TGS Software will not only improve its research & development capabilities but will increase its portfolio of innovative ICT-based products, which will lead to an increase in the company’s productivity on medium and long term.

Valoare adăugată
Domenii
Obiective, domenii și forme de cooperare

• Bănci / societăți de asigurare / Contabilitate Financiară / Bursele de valori care au nevoie de dezvoltarea și automatizarea proceselor de afaceri prin intermediul aplicațiilor IT;

• Institutii financiare și companii care au nevoie de dezvoltarea aplicațiilor web și a serviciilor de informații online;

• Companii non-IT care au nevoie de dezvoltarea automatizării proceselor;

• Proiecte software care nu au resurse interne suficiente;

• Companii interesate să intre pe piata din România;

• Companii interesate să participe la proiecte de cercetare finanțate din fonduri europene.

Certificări

OCA and OCP Oracle

Piețe de desfacere

Romania, Polonia, Bulgaria