Adresă:

Splaiul Unirii nr. 165, Clădirea TNO2, et. 6, sector 3, Bucuresti, Romania, 030133

Telefon:

004031.710.01.14

An înființare:

2003

Activități
Specializări
Tehnologii
Aplicabilitate
Profil companie (scop și componente)

Zitec este o companie europeană de servicii IT, cu un accent deosebit pe dezvoltarea de software (aplicații personalizate pentru afaceri / ERP-uri, aplicații de e-commerce și sisteme de management al conținutului), platforme cloud, precum și servicii de consultanță și marketing digital. Am lucrat cu un spectru larg de organizații: de la start-up-uri de succes la întreprinderi globale și instituții publice progresive, ajutând pe fiecare să inoveze și să fie mai bine pregătit pentru provocările de mâine.

Industrii: servicii financiare, comerț electronic, educație, turism, sănătate și viață, nonprofit, retail și distribuție, medii și divertisment digital, stil social și de viață, tehnologie și altele.

Parteneriate: Furnizorul de software Microsoft Gold Independent și platforma Cloud (din 2014), Partener de tehnologie avansată Amazon (din 2010), Partener Google Premier (din 2017).

Produse companie

Regista este o aplicație completă de registru care asigură gestionarea electronică a registrului de intrări și ieșiri în organizații care prezintă un volum mare de documente. Comenzile de aplicare, distribuie și alocă fișierele angajaților pentru puncte de vedere, rezoluții, informații și decontare. Unul dintre principalele avantaje ale aplicației constă în reducerea substanțială, de până la 60%, a timpului pe care oamenii îl petrec la cozi în instituții și companii.

Regista a fost dezvoltată de specialiștii Zitec utilizând tehnologia Microsoft Azure și permite controlul documentelor de registru, distribuirea eficientă a informațiilor, precum și generarea ușoară și accesul instantaneu la rapoarte specifice. Aplicația nu trebuie instalată și poate fi utilizată direct din browserul de internet.

Servicii oferite

Dezvoltare de software; Soluții de comerț electronic; Asigurarea calității; Servicii cloud; Audit & Consultanță; User Experience Design; Marketing digital; Innovation grants Consulting; GDPR Consultanță tehnică

Referințe

Public case studies: https://zitec.com/industries

News and articles: https://zitec.com/in-the-news

Award Winning Projects: Client of the Year for PPT Preturi Pentru Tine Project Gala ANIS ROMANIA, 2018 ; #cei1024, CSR Program of the Year Gala ANIS ROMANIA 2018; Business Champion Award PwC Romania Gala 2017;  Best Intern CSR Project #cei1024 Gala Oameni pentru Oameni 2017

Valoare adăugată
Domenii
Obiective, domenii și forme de cooperare

Obiective: Inovație; Autenticitate; Performanță; Angajament; Respect; Eficiență

Domenii: Turism; Logistică&Transport; Distribuție; Stil de viață&social; Organizații non-profit; Servicii Financiare; Educație; Tehnologie; Start-up-uri; etc.

Certificări

Zend Certified PHP Engineers (Top 3 in Europe by number of certified engineers)

Azure Solutions Architect

Google Cloud Architect

Magento 2 Certified Solution Specialist

Magento 2 Developer Plus

MySQL 5 Developer

Adobe Certified Expert (Photoshop)

Adobe Certified Expert (Illustrator)

MCSE: Cloud Platform and Infrastructure

Certified Agile Tester

ISTQB Foundation Level

MCSA: Web Applications

MCSA: SQL 2016 Database Development

Piețe de desfacere

România, Marea Britanie, SUA, Canada, Olanda, Elveția, Cipru, Germania, Austria, Suedia, Polonia, Ungaria, Kenya, Egipt