O inițiativă a Autorității de Supraveghere Financiară
Adresă:

214 West 29th Street, flr 5, New York, NY10001

An înființare:

2013

Activități
Specializări
Tehnologii
Aplicabilitate
Profil companie (scop și componente)

SecurityScorecard este o platformă de evaluare a securității care permite întreprinderilor să evalueze și să înțeleagă instantaneu riscul de securitate al companiilor, în mod intrinsec și dintr-o perspectivă exterioară. Utilizează o scală A-F. Companiile cu rating C, D sau F sunt de 5,4 ori mai susceptibile de a fi încălcate sau se confruntă cu sancțiuni de conformitate decât companiile cu rating A sau B. Platforma este utilizată de sute de clienți pentru managementul riscului furnizorilor, asigurarea cibernetică, raportarea board-ului și M & A. Cu sediul în New York City, sunt finanțați de investitori de top, cum ar fi Sequoia Capital, Google Ventures, NGP, Moody’s, Intel și altele.

Cazuri cheie de utilizare:

Asigurări cibernetice, autoevaluare și monitorizare continuă, managementul riscului vânzătorului, fuziuni și achiziții și monitorizarea securității cibernetice la nivel de țară și industrie.

Produse companie

SecurityScorecard

Servicii oferite

Asigurări cibernetice, autoevaluare și monitorizare continuă, managementul riscului vânzătorului, fuziuni și achiziții și monitorizarea securității cibernetice la nivel de țară și industrie.

Referințe

AXA, AIG, Allstate, Intel, Nokia, SallieMae, CVS, FDIC, Pandora, Symantec, Pepsi, AVIS, TriNet, Lifelock, Aetna, Rambus, MacGraw Hill Financial, Axis, Zurich, Moodys

în prezent 550 de clienți

 

Valoare adăugată
Domenii
Obiective, domenii și forme de cooperare

Să colaboreze îndeaproape cu părțile interesate din domeniul Cyberinsurance pentru a asigura că riscul de portofoliu este gestionat în mod eficient prin furnizarea de ratinguri de risc de securitate, evaluări ale riscului de securitate, analize ale situațiilor de criză și monitorizare continuă pentru toți clienții lor la scară, cu potențialul de a genera noi venituri din servicii de monitorizare și remediere continuă a securității cibernetice ai asiguraților lor.

Certificări

Fair Credit Reporting Act

Piețe de desfacere

Global

Close Menu